Excepționalul caz al lui Alin Daniel Ploieșteanu

Cât valorează cuvântul unui interlop care fură de la copii să dea finului, cuscrului și amicilor de pahar?

Are un interlop dreptul la reabilitare? Se poate transforma un golan care scuipă femeile pe stradă și le înjură, în Primar respectat de urbe, nu temut de urbe?

Ei bine, este cazul să aflăm!

Azi am încheiat cu Alin Daniel Ploiesteanu un pact de șase puncte, prin care „omul” Alin Daniel Ploiesteanu încearcă să se redefinească, iar puterea este în mâinile lui, în totalitate!

Doar de el depinde! It`s never too late!

Intre toți golanii lui Iacomi, Alin Ploiesteanu este singurul care nu a avut șansă reală de a avea un anturaj „uman” de oameni normali la cap.

Chinuit de mic, Alin a fost forțat să se descurce în viață cum a putut, iar lupta lui Iulian Iacomi de a elibera podiumul de premiere, de concurenții din Frăsinet ( AUR si PNL), a dat un imbold temutului Interlop Ploiestenu, să încerce o transformare!

După multe zile de negocieri, reconfirmat în postul de primar al comunei părăsite de locuitori din inima Bărăganului, Alin Ploiesteanu a acceptat condițiile Experimentul Lehliu, obținând în schimb „liniștea atât de mult dorită”!

A promis Alin Ploiesteanu Daniel că:

– nu mai înjură oamenii pe stradă!

nu mai lovește oamenii pe stradă!

-nu v-a mai fura banii din primărie alături de firmele căpușe ale paraziților din Clan și nu va da contracte leprelor din PSD Călărași.

-se va abține de la orice furăciuni, infracțiuni de ordin penal și va limita deplasările în mașină lui Iulian Iacomi.

– a promis că va petrece mai mult timp cu soția și cei doi copii în detrimentul timpului petrecut cu cei din Clan (golani până la ultimul)

-a promis că nu v-a mai abuza locuitorii din comuna Frăsinet și că se va dedica prosperității comunei!

Nu ai cum să nu accepți așa ceva!

Până la urma, este uman să consideri că, uneori, oamenii se pot schimba!

Ce a obținut alin Daniel Ploiesteanu în schimbul promisiunilor făcute:

– Abținerea de la publicarea în presă (online sau presa scrisă) a materialelor cu numele lui (Alin Daniel Ploiesteanu), precum și excluderea numelui acestuia din indexările viitoare, la articolele legate de cei din Clan.

” Vreau să le arat celor mici, că nu sunt un interlop și că am realizat ceva în viață, pentru comunitate, că mă implic! ”

Locația unde înțelegerea a fost parafată: Dedeman Călărași (azi 19.06.2024) ora 8:35am, unde Alin Daniel Ploiesteanu a venit special pentru ocazie, cu mașină Primăriei (PCF-ul).

Cum înțelegerea intră în vigoare începând cu miezul nopții, avem timp să mai depunem o plângere penală la Parchet, pentru amenințări și alte elemente, din data de 13.06.2024, pe numele numiților Alin Daniel Ploieșteanu si Iulian Iacomi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *