Sapă Iacomi cu râvnă la temelia guvernului Ciolacu și a lui Iliuță, mai ceva ca DIICOT, DNA și Adventiștii, la un loc!

Mare împătimit de lacuri și bălți, Iulian Iacomi a realizat o investiție mamut în zona Frăsinet, unde, pe malul cu apă, plin cu crapi somonati, Împăratul obișnuiește să organizeze petreceri (orgii), alături de elitele politice locale.

În ultima perioadă, pe fondul secetei și cu un volum mare de irigații în zonă, întreaga baltă a secat, iar Împăratul s-a văzut nevoit să meargă cu jalba în proțap la Președintele de Consiliu Județean (Inculpatul Iliuță Vasile), pentru a cere umplerea bălții, atât de dragi lui!

Zeul Zeilor (hoț) a zis că „facem”, însă nu a făcut nimic, iar crapul somonat (Împărătesc) a murit sub arșița soarelui, la propriu.

Finul supărat că peștili nu înoată! Care este…

Finul (primarul din Frăsinet) cu pufușor la gât și tricou Samrsuna – oferă explicații, să înțeleagă plebea

Iacomi Iulian mâhnit de faptele Zeului Vasile, a apelat la bunul lui prieten Redactorul-şef Marius Țian (DIGI), care a trimis echipa lui dedicată la fața locului, echipă condusă de temutul Catalin Firoiu, un client mai vechi al Împăratului Iulian (Primarul analfabet din Lehliu).

Elementul cheie este informatorul Nitulică (fost Primar cu numele de cod – Baghera), care vine cu explicații legat de caz!

Catalin Firoiu este o adevărată stea pe cerul Orașului Martir Lehliu Gară

Materialul realizat și publicat drept: „Catastrofa de la Călărași” a pus presiune pe gâtul mic al Zeului, care s-a executat imediat și a aranjat umplerea bălții, să aibă oamenii și Împăratul apă la peștii somonati!

Prin mișcarea realizată, Iacomi a marcat o lovitură la glezne Guvernului condus de Ciolacu (alintat în Clan „Ciolacuțul”) arătând incompetența, prostia și mizeria de la Călărași, unde toate posturile administrative sunt deținute exclusiv de lepre, paraziți, curve și proști!

În toată administrația publică din Județul Călărași nu găsești o persoană care să aibă calificare în ceea ce face!

La Primărie, la departamentul de Situații de Urgență găsești pucariasi, la Consilieri Juridici- violatori, pe scaunele din primării- exclusiv lepre, iar în Spitalele Călărășene să te ferească Bunul Dumnezeu să intri…

Ciolacu a ieșit din zona de protecție a Iudeo-Pocăiților și trebuie „lichidat”.

Marcel Ciolacu este executat zilnic cu materiale de tot felul, pornind le la Sora Docuz și terminând cu Sectorul 3 unde Negoiță sapă și el la temelia lui Ciolacu cu informații, așa cum face Iacomi, dornic să prindă ceva pe la județ, că tare înfometat este și asta are o familie mareeeee și flamandă cu sute de guri hrăpărețe și mereu nesătule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *