Dezastru la ISU Călărași. Un material Experimentul Lehliu

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre ISU Călărași, cu speranța că IGSU va aplica o serie de modificări, pentru a corecta gravele aspecte sesizate de noi, în Experimentul Lehliu.

Ing. (Col) Paduraru Adrian a promis că va analiza și vă implementa măsuri corective care să înlăture nedreptățile și abuzurile la care sunt supuși Sclavetii din Călărași (porecla Pompierilor Militari).

Au trecut doi ani de zile, iar situația a rămas la fel de gravă, chiar dezastroasă!

La ISU Călărași este un adevărat dezastru organizatoric

Cea mai cruntă problemă este cea a trimiterii forțate a pompierilor în libere fară plată, pentru a nu plati mai mult, la salarii!

În acest fel pompierii din zona activă rămân cu salarii mici, în timp ce rămân bani suficienți pentru personalul de la birouri, care încasează sume aberante pe te miri ce!

Așa ajunge o pipiță (amanta lui X, de la Călărași) să aibă salariul dublu față de pompierul activ, grade și apreciere!

Cum la ISU Călărași (partea de birouri) toți sunt rude intre ei (finu, cumnați, cuscrii, frați, amante, etc), există o senzație de exaltare pe holurile Călărășene ale ISU, asta în timp ce pompierii care luptă cu incendiile în costume neconforme și cu echipamente neconforme, se sacrifică la proprIu, zilnic, să țină focul sub control!

Ne-a ferit bunul Dumnezeu până acum de explozii la Rafinăria Bunge!

Echipajele de descarcerare timise la intervenție cu două persoane pe mașină!

Așa de gravă este situația, că la Lehliu Gară au fost trimise echipaje la descarcerare cu două pesoane pe utilitara, când în mod normal ai nevoie de 4 sau 5!

Șofer

Comandant echipaj

Servant 1( care la nevoie înlocuiește comandantul de echipaj)

Servant2

Servant3

Ce să facă doua persoane la descarcerare, când unul trebuie să stea lângă mașină, că se fură, doar trăim în România?!

Ce șanse au cei care au ghinionul să fie încarcerați pe raza județului Călărași?

Pe partea de stingere este un adevărat dezastru, iar elitele județului sunt exclusiv preocupate de hoții, răfuieli personale și combinații sexuale de toate felurile și formele.

Subdimensionarea personalului pe mașinile de stingere reprezintă în fapt, o tentativă de omor!

Pe mașinile de stingere este dezastru! Șoferul și maxim un pompier!

Se poate vorbi de tentativă de omor, având în vedere că Pompierii Militari sunt trimis la luptă cu focul, la incendii mari de vegetație fară echipamente reale de protecție (cu zdrențe scârboase care nici la spălat mașina nu sunt bune, nu vorbim de protecție la foc), fară colegi care să îi sprijine la nevoie!

Colonelul Paduraru Adrian, Col Ruscareanu Ionel și cățeaua evreilor RAED Arafat, sunt principalii vinovați de aceste neneorociri!

Grâul lui Iliuță Vasile a luat foc azi! 30 ha de teren la Ivănești sunt scrum! Au început să-l ajungă blestemele și pe Vasile?

Lângă Bricostore -alt incendiu!

Vă rog să observați echipamentul Călărășenilor- o mizerie colorată improprie pentru lupta cu focul!

Vorbim de echiparea necorespunzătoare cu tehnică de luptă de către cel mai murdar și corupt personaj din România modernă: Raed Arafat!

Principalul vinovat pentru coruptia din IGSU/ ISU!

Ard salopetele de pe pompierii Călărășeni, mai ceva că grâul uscat!

Câte poți să faci în situația asta , cu 59 de pasageri (autobuzul răsturnat pe A2), când pe mașinile de intervenție ai doar câte doi sau trei pompieri , unul fiind șofer și care mai are în atribuții să păzească și mașina la locul intervenției

Pompierii Militari deveniți Sclaveți, transformați în Sclavi și plătiți cu salarii mizerabile, în timp ce la birouri, o armată de neamlacuri primesc salarii incredibile ce trec de 10.000 ron net, cu sporuri de tot felul, iar când ai nevoie de o adeverință, aștepți până la luna plină!

Un alt abuz Grobian este reprezentat de folosirea Pompierilor Militari în asigurarea protecției la alegeri! Plătiți în bataie de joc, chiar dacă nu au constituțional aceste datorii, ele revenind de drept Jandarmeriei sau Politiei. Pompierii Militari sunt batjocoriți și ținuți fară o sticlă de apă, să asigure Protecție și Pază în procesul de „fraudare” a alegerilor din Călărași!

În zona Dor Mărunt, Dalga Gară, Lehliu, Dragoș Vodă, Pompierii din secții nu au primit nici măcar o sticlă de apă! Și au stat până la 3 dimineața!

Așa ne tratăm noi eroii, Pompierii Militari!

Bărcile lui Arafat!

Corupția care ucide cu adevarart este în vârful Statului Român, iar eliminarea acestui personaj morbid din structura de Securitate a Statului Român este o necesitate imediată!

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/navele-de-ultima-generatie-cumparate-pentru-misiuni-de-salvare-pe-mare-nu-pot-fi-folosite-pentru-ca-nu-se-gasesc-oameni-specializati-2838729

Pompierul Interlop- Dincă Silviu Aurelian (zis Rică)

Va avea un episod dedicat cu detalii incredibile legate de pensionarea cu dosar fals și incredibilele realizări ale acestuia, la bordul bolidelor scumpe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *