Patru angajați ai Primăriei Dor Mărunt acuzați de tentativă de omor și șantaj!

Tentativă de omor ieri dimineață, cu patru angajați ai Primăriei Dor Mărunt, care au complotat și au trimis un om la muncă în folosul comunității, singur, în cimitir, într-un loc retras, iar câteva minute mai tărziu au venit peste el cu mașinile, cu bâte și cuțite, să-l linșeze!

Evenimentul a avut loc ieri dimineață, iar omul a avut inspirația să se apere și ulterior să fugă printre crucile din cimitir, în timp ce angajații Primăriei îl alegrau să îl omoare!

A reușit să scape de urmăritori și a sunat la 112!

Ajuns în Secția de Politie, victima a povestit ce și cum, cum au vrut sa dea peste el cu mașina, însă nu a depus plângere!

În timp ce îl alergau prin cimitir, membrii Grupării Iacomi au promis că îi vor lua copii de acasă, că au relații la Protecția Copilului iar pe el îl vor linșa în casă!

Speriată de consecințe, victima nu a depus plângere!

Problema este că în urma acestui incident, polițiștii din Dor Mărunt trebuiau să informeze Cercetările Criminale din Politia Călărași, legat de eveniment, având în vedere cele prezentate în fața acestora și cele declarate la 112 (respectiv tentativa de omor)!

Micu Filip Ioel- angajatul din primărie care organizează „răzbunările” in numele Primarului Ion Iacomi! A fost si el prezent, la evenimente, cu masina Primariei!

Având în vedere că bătăile și tentativele de omor sunt zilnice, polițiștii din Dor Mărunt și Lehliu sunt terorizați de cei din Clanul Iacomi, care se laudă cu relații la Călărași și cu puterea de a schimba orice „puțoi” din Secțiile de politie Călărășene!

Doi dintre cei care au organizat Tentativa de omor sunt și membrii ai Bisericii Adventiste de ZIua a Șaptea cu important rol în Mega-escrocheria ADRA: Micu Filip Ioel (autointitulat Inspector Principal) și Tudor Ioan (Viceprimarul).

Autorul tentativei este chiar șoferul Primarului Ion Iacomi (Gică Bălășoiu), angajat la Primăria Dor Mărunt. Toți cei mai sus menționați sunt parte a Clanului Iacomi, o adunătură de pușcăriași, violatori, criminali și hoți.

Șeful de Post din Dor Mărunt a dat mustrări verbale (făptașilor) și a palmat dosarul!

Câteva sute de plângeri pentru Tentative de Omor, Loviri și alte Vătămări, amenințări, hoții și abuzuri (legat de Clanul Iacomi), asupra oamenilor din localitățile arondate Orașului Lehliu Gară, se află dosite sau clasate în sertarele IPJ Călărași și a Parchetului de pe Lângă Tribunalul Lehliu Gară!

Șeful de Post din Dor Marunt a dat un avertisment! Tentativă de omor cu șase fapturitori- 4 angajați în Primăria Dor Mărunt și în execrcitiu funcțiunii, trată în bătaie de joc de angajații IPJ!

Polițiștii din Dor Mărunt și Lehliu Gară sunt terorizați de cei din Clanul Iacomi, însă nu le pot face nimic! Ăsta este ordinul pe unitate! Indiferent de fapte!

A ajuns biserica Domnului ca în zilele Sodomei și Gomorei

Cei doi îngeri la Sodoma
19 Cei doi îngeri au ajuns la Sodoma seara, şi Lot şedea la poarta Sodomei.

Când i-a văzut, Lot s-a sculat, le-a ieşit înainte şi s-a plecat până la pământ.

2 Apoi a zis: „Domnii mei, intraţi, vă rog, în casa robului vostru, ca să rămâneţi peste noapte în ea, şi spălaţi-vă picioarele; mâine vă veţi scula de dimineaţă şi vă veţi vedea de drum”. „Nu”, au răspuns ei, „ci vom petrece noaptea în uliţă”.

3 Dar Lot a stăruit de ei până au venit şi au intrat în casa lui. Le-a pregătit o cină, a pus să coacă azimi şi au mâncat.

4 Dar nu se culcaseră încă, şi oamenii din cetate, bărbaţii din Sodoma, tineri şi bătrâni, au înconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colţurile.

5 Au chemat pe Lot şi i-au zis: „Unde sunt oamenii care au intrat la tine în noaptea aceasta? Scoate-i afară la noi, ca să ne împreunăm cu ei.”

6 Lot a ieşit afară la ei la uşă, a încuiat uşa după el 7 şi a zis: „Fraţilor, vă rog, nu faceţi o asemenea răutate!

8 Iată că am două fete care nu ştiu de bărbat; am să vi le aduc afară şi le veţi face ce vă va plăcea. Numai nu faceţi nimic acestor oameni, fiindcă au venit sub umbra acoperişului casei mele.”

9 Ei au strigat: „Pleacă!” Şi au zis: „Omul acesta a venit să locuiască aici ca un străin şi acum vrea să facă pe judecătorul. Ei bine, o să-ţi facem mai rău decât lor”. Şi, împingând pe Lot cu sila, s-au apropiat să spargă uşa.

10 Dar bărbaţii aceia au întins mâna, au tras pe Lot înăuntru la ei în casă şi au încuiat uşa.

11 Iar pe oamenii care erau la uşa casei i-au lovit cu orbire, de la cel mai mic până la cel mai mare, aşa că degeaba se trudeau să găsească uşa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *