Clanul IACOMI

Lacomi land, este terenul din Calarasi cuprins in arealul de interes al Gruparii Infractionale Iacomi, acesta fiind delimitat doar de obstacole naturale cum ar fi de exemplu muntii, marea, in rest acestia au pus mana pe tot ce le-a cazut in fata, de la fostele Cooperative de Productie pana la Tabla de pe Scoala din Dor Marunt nr. 1, tabla care a fost aruncata de vant in 2020 direct in ograda lui Meserie!

Porniti din Moldova, Fratii Iacomi au crescut in Ogoru, unde au copilarit langa ferma de vaci, si in principiu, au avut toate premisele unei vieti normale, crescand alaturi de animale, insecte, oameni. Cum s-au transformat acestia in animale de prada, capabili sa organizeze si sa subjuge un areal atat de intins, cuprinzand intregul set de institutii din Judetul Calarasi?! La aceasta intrebare vom raspunde in episoadele noastre de dezvaluiri jurnalistice, 45 la numar, din Lacomi Land Salbatic, un tinut de o frumusete aparte, cu oameni harnici si copii goniti departe de casa de aceste fiare.

IMPARATUL

Lacomi Land, nu tine de Romania, el este un tinut aparte, cu legi nescrise, functionari publici care sufera de probleme de vedere si probleme cognitive grave, unde oamenii sunt executati prin institutii de forta, care teoretic ar trebui sa protejeje cetateanul, legea, dreptatea!

Astfel, Clanul Iacomi, a reusit in 20 de ani :

Sa depopuleze Orasul Lehliu Gara si Localitatile limitrofe, sa distruga panzele de apa freatica din zona Orasului Lehliu gara si localitatiile limitrofe si sa faca praf sistemul de canalizare din Orasul Lehliu Gara.

Sa polueze apa potabila a intregii comunitati sapand lacuri in panzele freatice, sa dreneze mai toti banii din Primarii si Institutiile controlate de ei (scoli, spitale, etc), sa falsifice alegerile grosolan cumparand voturi si falsificand rezultatele alegeriilor, sa subjuge si sa execute agentii economici din arealul lor. Aceasta este o pagina din istoria nescrisa a Baraganului!

O pagina trista a unui Calarasi Interlop, in care Jurnalisti asa zis de „investigatie”, cum ar fi Marian Badea de exemplu, Prim Procurori, Servicii Secrete, toti lucreaza pentru Gruparea Interlopa Iacomi.

Cum ajung Procurorii sa ciuguleasca din mainile lui Iulica, mare iubitor de ode si slove, vom descoperi impreuna in anchete jurnalistice document cu inregistrari video si audio exceptionale!

Mai sus o mica parte a Clanului de Interlopi.