Despre mine

Simplu muritor, nascut sub arsita Dobrogei, scolit in Socialismul Romanesc pre si post-revolutionar, am absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, am urmat un Master pe Tehnologii Speciale de Productie tot in UPB, cursuri de jurnalism in afara tarii, absolvent de Master Executiv in Administrarea Afacerilor al Universitatii Erasmus din Rotterdam, iubitor de dreptate si adevar, munca si plante medicinale. Am lucrat 15 ani in Oil& Gas unde am avut numeroase pozitii de la Inginer Instalatii Petroliere pana la pozitii de management. Munca, cinstea si respectul fata de cei din jurul meu au fost principalele elemente care mi-au definit activitatea.

Pot fi considerat un capsunar, pentru ca am plecat din Romania acum 15 ani pentru un trai mai bun!

Asa am fost convins de bunica, mare iubitoare de plante frumos mirositoare, sa las caminul din Olanda si impreuna cu familia sa vin inapoi in Dor Marunt pentru a creste musetel si cannabis. Bunica, fire sensibila, mi-a spus sa am grija ca in Lacomi Land exista foarte multa coruptie, mai bine zis exista Clanuri de Interlopi, care includ Procurori, Judecatori, Sefi de Politie si un intreg aparat administrativ institutional. Eu Batman, Batman!

Proiect apolitic si independent, demarat acum mai bine de 15 ani si care nu putea fi realizat fara efortul celor de mai jos:

Ambasada Olandei in Bucuresti

International Criminal Tribunal -Genocide and Crime against Humanity Mechanism

In lanul de cannabis-Ing. cezar Petrescu Corespondent din zona de razboi

Detalii contact:

SC Petrochem Technologies SRL, punct de lucru Dor Marunt, DN3a nr 214, Et 1 cam 10-13, contact email office@experimentullehliu.ro