Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Presedintele PNL, Florin Cȋtu, primesc Premiul II in Gala Premiilor Experimentul Lehliu pentru anul 2021.

Premiul este acordat pentru refuzul celor doi de a ceda in fata Aparatului de Lobby al Statului Prieten Israel, de a face jocurile murdare dorite de acestia, in special legat de Operatiunea Marijuanna (legalizarea Cannabisului Medicinal in Romania- Bulgaria si Europa), dar si de refuzul celor doi de a numi in functii cheie „anumite persoane legate de Serviciul de securitate Mossad” (Sursa: Angajat SRI- VLT ( a se retine aceste initiale)).

Practic, domnul Klaus Iohannis si domnul Florin Cȋtu, au pus in dificultate o Operatiune a Statului Evreu, operatiune pentru care Florin Cȋtu a fost decimat in media si inlocuit, pentru care Presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia au fost urmariti, filmati si batjocoriti in toata presa nationala si internationala, pentru evenimentele din Cairo si pentru care Prim Ministrul Romaniei, Dl. Ciuca, este dorit rastignit (pe tema plagiatului).

La butoane trebuie sa vina (conform planului), tandemul Iulian Dumitrescu- Dan Motreanu- Arafat.

Castigatorii de azi primesc un plic, in care sunt trecute trei persoane! Cele trei persoane care au aranjat mazilirea/ executia si indepartarea lui Florin Cȋtu de la sefia Guvernului, care au organizat episodul Cairo si care se afla in spatele demisiei iminente (?) a domnului Ciuca.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [128.18 KB]

Pentru a primi plicul, unul dintre cei doi trebuie sa vina in persoana si sa semneze pentru primirea acestuia, la sediul Experimentul Lehliu.

Adevarul este ca in afara de Putin, de Papa si de Klaus Iohannis, pe la noi au cam trecut toti…

H9985E652G2356CB210FF6CFVC526FMC5521SE81220SSCV