Râuri de cerneală au curs legat de corupția din ITM Călărași, unde tripleta Sectei Iudeo Adventiste (Dumitru Nicolae zis Gogosel, Beștea Mihaita zis Primarul și Stan Ionel zis Ciorapul) a distrus afaceri și a amendat cu miliarde dușmanii adversarilor politici preț de aproape 15 ani, conducerea instituției revenind prin rotație acestor trei caractere demne de Caragiale, care se individualizează prin grobianismul și nemernicia de o rară ferocitate.

Dacă performanțele academice demne de Biserica Adventistă ale lui Gogosel (Dumitru Nicolae) au ținut prima pagină în Călărași vreme bună, pentru licență luată înaintea finalizării liceului, ceea ce scoate în evidentă ITM Călărași este faptul că Unitatea a fost transformată în 15 ani în Institutul Terorii din Județul Călărași, cu Inspectorii care merg la unitățile private să strângă șpaga, apoi vin și aplică Legea la amarații din Județ, unde ridicați pe înaltele culmi ale „dreptății și Legilor supreme” aplică amenzi de miliarde prostălăilor din Județ, ramași cu buza umflată și în sărăcie.

Ieri însă, un grup de elevi mi-au scris legat de faptul că trecerea de pietoni din fața ITM este foarte periculoasă având în vedere că valeții din ITM mută zilnic popice pe patru locuri de parcare și au existat chiar accidente pe acea trecere, pentru că șoferii sunt atenți la cei care fac pe valeții, făcând semne și ajutând la parcare, in loc sa se uite la trecere.

Așa au ajuns copii să se teama să treacă strada în zonă, mai ales că la 30 de metri distanță, chiar lângă Spital, există o altă trecere de pietoni cu marcaj existent, dar care a fost desființată (scrie pe un semn mic?!).

” Pe mine era de două ori să mă calce mașina la ITM în fată, asta în timp ce nenea paznicu ajuta o tanti să parcheze un SUV în fata la ei!” parte a discuției cu cei mici

Așa că am trecut azi pe la ITM Călărași să văd depre ce este vorba.

Când am ajuns la fața locului, nenea paznicul tocmai conducea din ITM două matahale hidoase până la mașină parcată pe locurile cu pricina, având grija să pună imediat popicele pentru rezervarea locurilor. Analizând situația la fața locului am putut constata situația foarte periculoasa pentru pietoni, având în vedere lipsa locurilor de parcare și a traficului din zona, mai ales în contextul lucrărilor cincinale din Călărași, care vor mai dura 12 ani!

Așa că am mers la persoana care manipula popicii și în câteva minute de discuții am reușit să îl conving să renunțe la a presta activitatea de valet, având în vedere că acolo este domeniu public și există o trecere de pietoni, iar zona este foarte circulată. Intersant este că paznicul chiar a înțeles problema, însă el este pus de Șef să facă asta, și face parte din activitățile zilnice.

A luat popicii urmând că cinci minute mai tărziu, să vina însoțit de o altă hidosemie cheală, care a pus popicii pe respectivul loc cu mâna lui!

Și când stai să te gândești că nu există forță de muncă în Județul Călărași, asta în condițiile în care doar în ITM Călărași 40 de animale bune de trudă, mare parte analfabeți, rezultate ale lichelismului și parazitarii societății, stau în birouri încălzite de noi, pe salarii plătite de noi, fară să producă nimic, scuipandu-ne în cap pe noi, cei care îi hrănim.

Acum încep să înțeleg cu claritate conceptul de „ducere la canal” folosit în urmă cu câteva decenii, dar si necesitatea implementarii unor astfel de masuri, ca ultima solutie de salvare a pacientului care sufera de cangrene multiple, cu amputarea ca unica sansa de suravietuire!

Oare ce părere are domnul comisar Dumitrașcu?

Zilnic trec prin fața ITM Călărași peste 300 de mașini ale Miliției Călărași. Nimeni nu a îndrăznit să le spună celor de la ITM că fac ceva greșit, asta pentru că amenzile și Legea se aplică doar celor amarați și sărăciți, plebei, prostălăilor care merg la fiecare patru ani și votează fie PNL , fie PSD, adică pe ei, elita politică mereu aceiași, mereu cu cizma pe gatul celor nenorociți și sărăciți, care se încălzesc cu cocenii strânși de pe câmp.

MAI Calarași cu un aparat uriaș de agenți lipsiți de activitate dar și de calificare, a început în ultimele zile o incredibilă campanie demnă de KGB, prin care organizaza filtre în mijlocul DN-urilor și amendează amarații care nu au avut bani să schimbe asigurarea, având în vedere că cei cu asigurarea plătită la Euroins au rămas cu buza umflată și cu banii luați. 1000 ron amendă (minim), talonul luat și numerele luate, asta în prag de sărbători.

Sute de cazuri cu aparatul polițienesc împânzind județul, într-o militarizare demnă de coloniile palestiniene de lângă Hebron, cu mașini oprite în mijlocul câmpului, căutând frenetic să amendeze, să dea dovadă de „treabă”.

Aparatul polițienesc din MAI trebuie redus cu 80%. format exclusiv din neamlacuri pe calapotul ISU Călărași, lichele politice și soțioare, amante si cumnatele, totul ornat cu șpagă plătită cu sex (vezi cazul Iorga- MAI Călărași).

Politia Călărași aplică Legea celor amarați și zdrobiți de sărăcie, cei care sunt furați de Euroins și abandonați de Stat și Guvern.

Ce caută Dumitrascu la MAI Călărași? De ce nu există concurs cu candidați care să treacă de nota 2?

Cine merge dimineața la biroul de lângă vama Călărași, se sperie de zecile de amarați lasați în prag de iarnă fară bani pentru Crăciun, obligați să plătească amenzi și să suporte un cost total de peste 3000 ron, cu toate că aveau asigurările valabile (mulți nu stiau de falimentul euroins…)

Este necesară o reducere cu 50% a structurii MAI Călărași, așa cum este necesară o reducere a personalului TESA din ISU Călărași cu 90%.

Întreagă structură a societății Romanești Ciolaciste iubitoare de Evrei stă atârnată de un fir de ață, gata să se prăbușească, iar acest lucru îl vezi în Călărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *