A venit doamna Alina Gorghiu la Călărași și eram ferm convins că o să mergă la Prim Procurorul Xenofonte Purcarea să vadă cum merg treburile pe la Călărași. Eram convins că va merge la doamna Judecător Joga să întrebe cât de bine se descurcă Instanțele în procesul de înfăptuire al Justiției…

Ei bine, madam Gorhoiu a mers la starletele din PNL unde a făcut poze și a făcut act de prezență! Asta este tot ceea ce a rămas din fotoliul de ministru: Zero legătură cu ministerul condus și zero interes legat de cei aflați în subordine!

PNL Călărași- o adunătură de hoți, violatori, criminali și interlopi.

În timp ce plebea avidă de știri proaspete savura delicioasele poze cu doamna Ministru îmbrăcată în rochiță roșie, primarii din Clanul Iacomi fură fară să îi întrebe nimeni nimic și bagă bănuții în buzunarul rupt!

Afacerea antenuța buclucașă

Dacă dorește vre-o firma de telecomunicații să monteze o antenă GSM în Câmpia Bărăganului, atunci acest deziderat nu se poate realiza decât dacă dai spagă la Primar și la cohorta lor de târfe, toate avide după bani și mereu deschise la combinații siropoase.

Clanul Iacomi a avut ocazia, în zona controlată de ei, să dețină monopol total asupra autorizațiilor și avizelor emise de primărie, astfel că, daca vre-o firmă avea îndrăzneală să cumpere un teren pentru o antenă GSM, de pe piața libera, primăria refuza eliberarea avizelor și a autorizație!

Așa au ajuns firmele de telecomunicatii să meargă direct la Primarii Ion Iacomi, Iulian Iacomi, Ion Radu aurel și Alin Ploiesteanu și să le plătească „șpaga” pentru a obține avizele necesare.

Condițiile sunt simple: Primarul le dă terenul, fie al lui, fie al unui apropiat al primarului iar firma de telecomunicații plătește 10000 euro/300m2 (teren extravilan+ cheltuieli conexe), adică 330000euro/ ha!

(sumele variază în fucție de primar și cât de înfometat este putând ajunge până la 20000 de euro/ 300m2)

Cazul Primarului Guriță (Ion Radu Aurel)- spaima femeilor

Noua metoda de spălat bani în comuna lui Aurel (Guriță), Dragoș Vodă? Vinzi 300mp arabil extravilan cu prețul de 10,000 euro (adică 330,000 euro/ha). Terenul e al lui Vasile Muntian, apropiat al lui Aurel. Iar concubina lui Muntian, Florentina Rotaru, lucrează în primărie la registrul agricol. Gurile rele spun că în spatele la tot este Aurel, care s-a folosit de tranzacție că să scoată bani din firma, iar Vasile Muntian i-a dat înapoi cash. Ecuatia este simpla: 3000 de euro vin cash la primar, 500-1000 de euro merg la angajatul de la urbanism sau registrul agricol, 1000 euro donatie la PSD Calarasi, iar restul la vînzător.

Nu e eroare, prețul pe ha e 1647666.67 lei, deci cei 10 mii de euro sunt doar pt 300mp. Procedura e finalizata, dar cei din primărie ascund numele cumpărătorului. Oferta e publică „insa este ascunsa”. Ea a aparut recent pe site-ul primăriei, poziția 37. https://primariadragosvoda.ro/index.php/informații-de-interes-public/registru-agricol Mișcarea a fost pregătită din timp. Cei 300mp (carte funciara 23932) sunt defalcați dintr-o parcelă de câteva ha deținută tot de Muntian (nr carte funciara 23931).

ANTENA GSM A FOST MONTATA 200m STANGA- PE TERENUL PRIMARIEI-PE ISLAZ. (SA NU II STRICE LUI MUNTIAN PARCELA

La Dor Mărunt – desfrâu total

Dor Mărunt – desfrâu total Avalanșă de antene GSM instalate (ILEGAL) la membrii Clanului, cu încă doua bucăți în pregătire!

Sectantul Micu Filip Ioel (Secta Iudeo-Adventistă), renumit pentru incompetența și lipsa de scrupule și-a băgat familionul la înaintare și a pregătit și el, un teren, asta după alte câteva tranzacții în clan, tranzacții executate pe același șablon: 3000m2 =10.000 euro plus cheltuieli conexe.

Angajat la Registrul Agricol al Primăriei Dor Mărunt (venit direct din grajdul de vaci) Micu Filip face ceea ce știe mai bine: fură (pentru el și pentru cei din familia lui)!

Asta in timp ce tu te chinui ca un vierme sa pui o paine pe masa!

La Micu Aurel în curte, a apărut o antena uriașa a DIGI, pentru care Micu Filip a aranjat o suma exorbitantă! Zeci de mii de euro zboară în buzunarele celor din Clanul Iacomi, asta în timp ce pocăiții vin cu pachețele la țiganii amărați și nenorociți, însoțiți de 4 fotografi, o stilistă și un expert pe PR!

Antena de 12m inaltime instalata in intravilan, in curtea omului!

Zeci de mii de euro bagați în buzunar de angajatul Primăriei Dor Mărunt, care nu catadicsește să vina la munca decât atunci când este sunat!

In Metropola Lehliu Gară dezastru de proporții biblice

Primarul Iulian a aranjat că una dintre antenele GSM să fie instalate chiar la el în curte, la el în familie, pentru că, de frica arestării, a trecut toate bunurile pe numele copiilor minori.

În caz de arest și stabilire a daunei, să nu aibă ghiorțobaurii de la DIICOT ce să confiște! Alti 20000 de euroi pentru 400m2, de data asta! Palatul Împărătesc al Împăratului Iulian este o cocină construită în 50 de IAS Lehliu Gara, pe care Împăratul a transformat-o în Palat Regal!

Acum, că au crescut puradeii, la Palat nu mai sălășluiește nimeni, este părăsit și lăsat în paragină. Maiestoasa antenă GSM prăjește creierii vecinilor într-un mod incredibil, ținând cont de nivelul radiației electromagnetice la 50m de antea.

Practic, oamenii aflați la mai puțin de 100 m de antenă sunt condamnați la afecțiuni severe, mai ales copiii. Însă asupra acestor aspecte vom reveni.

„Că să înțelegi cât de incapabil și impotenti cognitiv sunt ăștia, cu toate că au stat acolo 20 de ani, nu au fost în stare să pună o poartă! și acum este poarta pe care scrie IAS Lehliu, ridicată pe timpul lui Ceaușescu. Ăștia trei frați, Ion, Iulian și Toader, nu au fost în stare toată viața lor să pună o cărămidă peste cealaltă, să construiască un coteț, o cușcă pentru animale! Nici macar să vopsească poarta
IAS-ului nu au fost în stare, chiar dacă și Ion a stat acolo. Totul de furat, iar noua casă din Lehliu Gară și aia tot din furt este, el nu a pus o piatră , nici macar la gard!” (vecinul din dreapta)

Pentru a descoperi proprietarul real al terenului cu antena din Ogoru, am descoperit o altă grozăvie: începând cu terenul deținut de Iacomi, Primăria Lehliu Gară a trecut tot terenul, aflat la granita cu proprietatea lui, în Orașul Lehliu Gară, pentru a crește valoarea proprietăților. Adică, a mutat granițele administrative pentru a se îmbogăți!

Această schemă este una utilizată și în alte zone ale Orașului Lehliu Gară, unde acesta a avut interes direct, schimbând grnaitele administrative cu Lehliu sat, spre exemplu!

300 de antene GSM montate în Județul Călărași cu o valoare estimată, pe tranzacții, de 5 milioane de euro, bănuți care au intrat în buzunarele Primarilor și apropiaților acestora. De schemă nu este străin nici Iliuță Vasile, cel care a adunat atât primarii PSD cât și cei din PNL la masa împărțelii. Nu este clar dacă primarii PNL au dat șpaga către PSD, însă nu mai are importanță!

Au ajuns la așa eficientă că angajatul Primăriei merge la Călărași și obține toate avizele și completează formularele ( cazul lui Joga Virgil din Dor Mărunt- anagajt în primărie). Adică, în banii dați pe teren, primești „pachet complet de servicii”.

În primăriile Călărășene au ajuns toate rebuturile societății, iar primarii au dezvoltat o adevărată structură mafiotă prin care fraudează alegerile la scară mare. Este imposibil să treci de ei! Așa a ajuns Radu Aurel la x mandate și cei din Clanul Iacomi la mandate fară număr, asta pentru a da doar câteva exemple. În Județul Călărași (cel mai sărac și nenorocit județ) situația este dezastroasă!

Sfârșit partea I